Autosedačka Sirona T I-Size Plus

CYBEX
Autosedačka Sirona T i-Size orientovaná proti směru jízdy, která získala v testu ADAC hodnocení „dobrá“, je vybavena všestranným odvětráváním. Pokud chcete integrovanou sluneční stříšku, zvolte verzi Plus.
Číst dále
Doprava zdarma
9 590 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Skladem

Autosedačka Sirona T i-Size orientovaná proti směru jízdy, která získala v testu ADAC hodnocení „dobrá“, je vybavena všestranným odvětráváním. Pokud chcete integrovanou sluneční stříšku, zvolte verzi Plus.

Věkový rozsah: Od narození do 4 let
Výška dítěte: 45–105 cm
Hmotnost dítěte: Maximálně 18 kg
Schvalovací předpis: UN R129/03
Cestování v bezpečí a pohodlí ‒ orientace proti směru jízdy a ve směru jízdy
Užijte si dokonalý zážitek z cestování s autosedačkou CYBEX Sirona T i-Size orientovanou proti směru jízdy. Díky funkcím, jako je všestranné odvětrávání, si vaše dítě může užívat maximální pohodlí a příjemné teploty ve všech ročních obdobích. Plynulé otáčení o 360° vám umožní nastupovat a vystupovat bez námahy a pomůže vám měnit orientaci mezi jízdou proti směru nebo ve směru jízdy. Sklopte sedadlo jednou rukou, pro větší pohodlí na cestách. A bezpečnostní prvky, jako je integrovaná lineární ochrana při bočním nárazu, vám dodají klid na duši. Připravte se s autosedačkou Sirona T i-Size na radostné výlety s dítětem.

Pokyny k údržbě:
Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Kompatibilní s:
Base T Base Z2
Base Z
Držák nápojů k autosedačce
Letní potah Sirona T Line
SensorSafe 4-in-1 Kit Toddler
Vodítka ISOFIX

Instalace pomocí základny: Všimněte si loga i-Size. Pokud má sedadlo vašeho vozu toto logo, lze v něm používat všechny dětské autosedačky a nebude tedy uvedeno na našem seznamu kompatibilních vozů. Pokud váš vůz nemá sedadlo označené logem i-Size, zkontrolujte prosím kompatibilitu vozu. Pokud vůz na seznamu nenajdete, kontaktujte prosím náš tým zákaznické podpory.

*Vezměte prosím na vědomí, že Sirona T i-Size může mít při použití s Base Z omezenou funkčnost naklápění.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU