BeSafe Baza Isofix iZi Go Modular

BESAFE
Isofixová základna pro autosedačky BeSafe – iZi Go Modular i-Size X1 a iZi Modular i-Size   Pro děti od narození až do 18 kg
Číst dále
 Prodej ukončen

Popis stavu: Vystavené zboží z prodejny - může vykazovat drobné kosmetické vady.

U autosedačky můžete dále nastavit její správnou výšku či upravit sklon zádové opěrky do polohy na spaní, i když v autosedačce sedí dítě. Při nastavování výšky se automaticky upraví také vedení pásu auta, a to tak, aby dítěti například netlačil na krk. Tento systém navíc zabraňuje sklouznutí pásu z ramene v případě nárazu.

Autosedačka Besafe iZi Up X3 je dále opatřena unikátním bezpečnostním systémem SIR (Side Impact Rotation), který v případě bočního nárazu zabraňuje zranění dítěte o boční dveře.

Společnost HTS je producentem několika značek výrobků z oblasti dopravní bezpečnosti a jejich norská značka BeSafe se již více jak 20 let specializuje na vývoj a výrobu bezpečnostních prvků v automobilech pro novorozence, batolata a starší děti.

Současné testy ukazují, že autosedačky BeSafe jsou lídrem v bezpečnosti a nadále pokračují v inovacích. Pomyslnou třešničkou na dortu pak je design. Výrobky BeSafe obdržely i několik prestižních ocenění jako Red Dot a IF Design Award.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU