BIO Ovocná kapsička s hruškou, okurkou a celozrnnou moukou 100g

FRUCHTBAR
Ideální svačinka v BIO kvalitě pro děti od ukončeného 6. měsíce plná opravdového ovoce a zeleniny, které jsou nakombinovány do zajímavých chutí.
Číst dále
 Prodej ukončen

Ideální svačinka v BIO kvalitě pro děti od ukončeného 6. měsíce plná opravdového ovoce a zeleniny, které jsou nakombinovány do zajímavých chutí.

Jedná se o první plně recyklovatelné kapsičky: obal je z jednodruhového materiálu (PP) bez hliníku a můžete jej vyhodit celý do plastů.

Na prvním místě je kvalita. Všechny výrobky jsou v BIO kvalitě, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. FruchtBar se zaměřuje na nejmenší děti od 6 měsíců, ale nabízí i výrobky pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Díky tomu i starší děti mohou jíst zdravě a chutně. V nabídce najdete oblíbené kapsičky, křupky, sušenky, ale i cereálie a originální řadu hotových jídel a omáček.

Výhody produktu Obrázek FRUCHTBAR 100% Recyklovatelná BIO ovocná kapsička s hruškou, okurkou a špaldovou moukou 6m+ 100 g
Lahodná a zdravá ovocná kapsička.
Bez přidaného cukru a soli.
Výrobek z certifikovaného ekologického zemědělství.
BIO kvalita.
Pro děti od ukončeného 6. měsíce.
100% recyklovatelný obal.
Složení produktu
hruškové pyré (85,5%), koncentrát okurkové šťávy (12,5%), celozrnná špaldová mouka (2%), koncentrát citrónové šťávy. Obsahuje lepek! Alergeny jsou vyzbačeny tučně.
Výživové hodnoty na 100 g: Energie 244 kJ/58 kcal, tuky <0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 12 g, z toho cukry 8,9 g*, vláknina 3 g, bílkoviny 0,8 g, sůl <0,01 g, sodík <0,005 g. *Přirozeně se vyskytující cukry
Skladování produktu
Skladujte v temnu, chladu a suchu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

Důležitá upozornění
Nenechávejte dítě při konzumaci bez dozoru, aby se nezadusilo. V případě poškození obalu výrobek nekonzumujte. Minimální trvanlivost: viz obal.

Množství v balení
Balení obsahuje 100 g.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU