Bryndák s potiskem 2ks

SEBRA
Praktický balíček bryndáků se dvěma bryndáčky s různými ilustracemi z motivu Sebra Dragon Tales – příběhu o dracích a rytířích.
Číst dále
Akční cena 363 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Slaďte výrobek s různými díly nádobí z kolekce Dragon Tales.

Oba dva bryndáčky mají různé motivy – jeden s hladovým drakem, který jí kuřecí stehno, a jeden s pěti různými rytíři. Bryndáčky lze složit tak, aby vytvořily malou kapsičku/odkapávač pro sběr drobků a tekutin. Šikovná kapsa, která zachytí jídlo, které spadne při cestě do úst. Bryndáček lze samozřejmě použít i bez skládání kapsy, pokud preferujete o něco delší bryndák.
Použijte bryndáček pro první krmení lžičkou a chraňte oblečení dítěte před kaší a čímkoli dalším, co do pusinky nedorazí. Díky tomu jsou první jídla v čistším duchu.

Bryndáček se zapíná u krku na druky v jednom ze dvou nastavovacích otvorů.
Bryndáčky jsou vyrobeny z měkkého plastu bez ftalátů.

Doporučený věk: 4 měsíce+
Čištění: otřít vlhkým hadříkem. Před prvním použitím výrobek vyčistěte.

Pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte. VAROVÁNÍ! Výrobek používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení vyhoďte. Před podáváním vždy zkontrolujte teplotu tekutiny/pokrmu.

Výrobek je označen symbolem sklenice a vidličky, což znamená, že výrobek splňuje požadavky na materiály přicházející do styku s potravinami.

Sebra podléhá kontrole Dánské veterinární a potravinové správy, protože prodává talíře, misky, šálky a příbory – vše známé jako materiály určené pro styk s potravinami. Sebra má v současnosti nejlepší možný dánský punc kvality z hlediska bezpečnosti potravin. Nejnovější inspekční zprávu naleznete zde.

Na téma Dračí příběhy
Díky malým příběhům je dítě pozváno do skutečného dračího vesmíru. Dítě se zde setká s lesními draky, hradními draky, létajícími draky, hladovými draky a draky chrlícími oheň. Spolu s každým svým věrným rytířem draci prozkoumávají zasněžené vrcholky hor, pomalu tekoucí potoky, hluboká modrá lesní jezera a vybuchující sopky. Prožívají dobrodružství, navštěvují vesnice a hrady. Dračí příběhy jsou malé příběhy o přátelství, o tom, že spolu dokážeme žít i přes velké rozdíly, a o touze poznávat a objevovat nové kraje.

Vlastnosti:
Material: 85% EVA (ethylenvinylacetát) - 15% polyethylen
Délka: 42 cm
Šířka: 29 cm
Počet kusů v balení: 2
Pokyny k čištění: ruční
Bez formamidu, ftalátů

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU