Fusak Emotion

EMITEX
Kvalitní, multifunkční zimní fusak pro děti od 0 do 3 let, který roste s vaším dítětem.
Číst dále
Doprava zdarma
Akční cena 2 542 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Kvalitní, multifunkční zimní fusak pro děti od 0 do 3 let, který roste s vaším dítětem.
Nový moderní design a zlaté kovové detaily dodávají fusaku správnou exkluzivitu a jedinečnost , výrazná umělá kožešina, která vyniká nejvyšší kvalitou a nadýchaným objemem a dodává fusaku nový vzhled a eleganci. Způsoby využití: - v autosedačce, - v hlubokém kočárku - vaničce, - ve sportovním kočárku, - v přenosné tašce pro dítě.

Délka zimního fusaku je 110 cm, tato délka je vyhovující pro větší děti, po odepnutí spodního nánožníku je fusak zkrácen na 87 cm, délka vyhovující pro malé děti. Přední díl lze do šířky stáhnout a tím zúžit šířku zimního fusaku, čímž se zabrání unikání tepla zevnitř, hlavně malé děti jsou tímto lépe chráněny před chladem. Nánožník můžete využít jako tašku, díky popruhům, které jsou přiloženy.

Praktické a originální detaily pro pohodlí dítěte.
- Fusaky EMOTION mají 2-násobné zajištění proti sklouzávání fusaku v kočárku! Zadní strana má našitý protiskluzový popruh a to přes celou šířku fusaku.
- Po stranách jsou úchyty na připevnění fusaku ke konstrukci kočárku, přiložené popruhy slouží k používání nánožníku jako tašky pro kojenecké potřeby.
- Na zadním dílu fusaku jsou vyrobeny přestupy na 3 - 5 bodové bezpečnostní pásy, včetně těch pásů, které jsou vcelku.
- Fusak můžete použít do jakéhokoli kočárku či autosedačky.
- Fusak lze stáhnout v oblasti hlavy a vytvořit tak ochrannou kapuci. Přebývající šňůrka se vloží do tunelu pro šňůrku, aby nepřekážela.
- Odepínací, prodlužovací spodní část je uvnitř omyvatelná, praktické při ušpinění botičkami.
- Fusak lze rozepnutím zipů rozdělit na tři části a vyprat jen zašpiněný díl. - Zadní díl lze použít jako vložku do kočárku, autosedačky.

Tepelný komfort
Fusak Combi je náš nejvýhřevnější model fusaku, který díky zateplení poskytuje dostatečný tepelný komfort i těm nejmenším miminkům, pro něž je pediatry doporučen pobyt venku v max. 30 minut. -5 °C, u starších kojenců a dětí Max. -10 °C. Fusak Combi do těchto teplot obstojí, samozřejmě za předpokladu vhodného oblečení miminka. Vnější materiál je funkční, tzn. že je vodě odpudivý a větru odolný. Přesto při extrémních povětrnostních podmínkách doporučujeme pobyt venku zvážit, eventuálně jej zkrátit na nezbytné minimum.

Přestřihnutí děr na fusaku
Na zadním dílu fusaku jsou vyšité prostupy pro pětibodové upínání dítěte v kočárku nebo autosedačky. Dolní neprostřižený otvor se přestřihne nejlépe ostrými nůžkami na manikúru, nesmí se střihnout do nití obšití, aby se obšití nepáralo. Přestřižené obšití nelze reklamovat.

Rozměry:
- délka 85 cm / 110 cm, šířka je pohyblivá 35 cm - 44 cm

Složení materiálu:
Vnější látka: 100% polyester s voděodolnou úpravou
Výplň: 100% polyesterové vlákno s kvalitní tepelnou izolací a tvarovou stálostí
Vnitřní materiál: 10 , materiál s optimální tepelnou regulací

Praktické a snadné ošetřování:
Vnější strana fusaku a vnitřní díl na nohy dítěte jsou nepromokavé a omyvatelné vlhkou tkaninou. Lze prát do 30°C v automatické pračce pracími prostředky šetrnými k barvám, odstředění na střední otáčky, nepoužívat aviváž, sušit volně rozložené, ne v sušičce ani na horkém topení. Dekorativní límec perte zvlášť, ideální v síťce, na 30°C, vypadávání chlupů je běžné a nevztahuje se na to reklamace. Sušit protřepané a volně rozložené.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU