GroEgg2 Teploměr a Noční Světlo

TOMMEE TIPPEE
Groegg je zpět a je lepší než kdykoli předtím.
Číst dále
1 199 Kč

Momentálně nedostupné
Očekávané datum dostupnosti: pátek, 3. května 2024

Groegg je zpět a je lepší než kdykoli předtím - větší a jasnější Design umožňuje ještě snadněji zkontrolovat, zda vaše dítě spí při správné teplotě. Snadno čitelný teploměr se změnou barvy vám ještě více usnadní dodržování doporučení pro bezpečný spánek vašeho dítěte a zajistí lepší spánek.


Groegg2 vám pomůže rozhodnout, který spací pytel s jakou hodnotou TOG* je pro vaše dítě nejvhodnější. Výběr správné hodnoty TOG* zajistí vašemu dítěti klidný a bezpečný spánek. Zobrazená barva pokrývá rozsah teplot. Tato barevná škála se vyskytuje také v označení Tog na Tommee Tippee lůžkovinách a nočním prádle. Kromě inovativního systému změny barev a zobrazení teploty na Tommee Tippee má Groegg2 také funkci stmívání. Pomocí této funkce lze nastavit jas. To znamená, že ji lze použít i jako noční světlo nebo nastavit jas podle potřeby dítěte.

Podrobnosti o produktu:
Teploměr se změnou barvy
• Barevný kód označuje teplotu v místnosti
• Měkké noční světlo se 3 úrovněmi jasu
• Doporučení pro správnou hodnotu Tog*

* Hodnota TOG je měřítkem tepelného výkonu spacího pytle. Pomůže vám rozhodnout, co si má vaše dítě ve spacím pytli obléci. Ideální teplota v dětském pokoji je 18 °C.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU