Kočárek Coÿa Matt Black

CYBEX
Ultrakompaktní golfový kočárek je ztělesněním luxusu na cestách od prvního kroku ze dveří až do cílové destinace. Kočárek Coya lze během několika sekund složit do velikosti příručního zavazadla a užívat si cestování bez...
Číst dále
Doprava zdarma
Akční cena 11 691 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Skladem

Ultrakompaktní golfový kočárek je ztělesněním luxusu na cestách od prvního kroku ze dveří až do cílové destinace. Kočárek Coya lze během několika sekund složit do velikosti příručního zavazadla a užívat si cestování bez zbytečných starostí.

Věkový rozsah: Od narození do přibližně 4 let
Hmotnost dítěte: Maximálně 22 kg

Ultrakompaktní golfový kočárek
Coya je ultrakompaktní golfový kočárek pro stylové rodiče. Nabízí spojení kultovního designu a prvotřídní funkčnosti. Skladný během několika sekund, velikostí kompatibilní s příručními zavazadly a tak lehounký, že se okamžitě stane vaším oblíbeným společníkem na cestách.
Kočárek je možné používat hned od narození díky polohování do ergonomické pozice zcela vleže. Samozřejmostí je také integrovaná opěrka nohou a praktický systém bezpečnostních pásů na jedno zatažení. Díky funkci cestovního systému můžete nerušeně přesunout spící miminko z procházky do auta či obráceně Kočárek Coya: Exkluzivní cestovní golfový kočárek, za kterým se každý otočí.

Pokyny k údržbě:
Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Kompatibilní s:
Novorozenecké autosedačky CYBEX
Adaptéry Coÿa pro autosedačku
Pláštěnka Coÿa
Madlo Coÿa
Cestovní taška Coya / Orfeo / Beezy / Eezy S Line
Sluneční clona
Snogga 2
Držák na nápoje
Letní potah
Moskytiéra Coÿa
×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU