Láhev 425 ml

SEBRA
Průhledná dětská láhev na pití s ilustracemi na téma Sebra Dragon Tales – příběh o dracích a rytířích.
Číst dále
Akční cena 286 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Slaďte láhev s krabičkou na oběd, která je také součástí kolekce Dragon Tales.

Tato láhev na vodu pro děti je ideální do školy, školky a na sport, když vaše dítě dostane žízeň. Odnímatelné víčko je jednobarevné a lahvička je průhledná s ilustracemi draka a rytíře v lese. Výlevku lze vytáhnout a láhev pojme až 425 ml tekutiny. Nedovolte svému dítěti kousat nebo žvýkat hubici.


Doporučený věk: 4 měsíce+
Pokyny pro čištění: Výrobek lze mýt v myčce nádobí – při max. 65 stupňů, v horním koši. Před prvním použitím výrobek vyčistěte.

Výrobek odolá mrazu.

Výrobek neobsahuje BPA.

Pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte. VAROVÁNÍ! Výrobek používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení vyhoďte. Před podáváním vždy zkontrolujte teplotu tekutiny/pokrmu.

Výrobek je označen symbolem sklenice a vidličky, což znamená, že výrobek splňuje požadavky na materiály přicházející do styku s potravinami.

Sebra podléhá kontrole Dánské veterinární a potravinové správy, protože prodává talíře, misky, šálky a příbory – vše známé jako materiály určené pro styk s potravinami. Sebra má v současnosti nejlepší možný dánský punc kvality z hlediska bezpečnosti potravin. Nejnovější inspekční zprávu naleznete zde.

Na téma Dračí příběhy

Díky malým příběhům je dítě pozváno do skutečného dračího vesmíru. Dítě se zde setká s lesními draky, hradními draky, létajícími draky, hladovými draky a draky chrlícími oheň. Spolu s každým svým věrným rytířem draci prozkoumávají zasněžené vrcholky hor, pomalu tekoucí potoky, hluboká modrá lesní jezera a vybuchující sopky. Prožívají dobrodružství, navštěvují vesnice a hrady. Dračí příběhy jsou malé příběhy o přátelství, o tom, že spolu dokážeme žít i přes velké rozdíly, a o touze poznávat a objevovat nové kraje.

Vlastnosti:
Materiál: Plastová (Tritan) láhev - Plastové (PE) víčko - Gumová (TPR) hubice
Výška: 17 cm
Průměr: 7 cm
Počet kusů v balení: 2
Vhodné do myčky- horní přihrádka
Vhodny do mrazícího boxu
Nevhodný do mikrovlnné trouby
Bez BPA

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU