Lemo 2 učící věž

CYBEX
Interakce s dítětem je klíčová pro jeho vývoj a nejkrásnější vzpomínky na dětství se vytváří především ve chvíli, kdy s námi aktivně tráví čas nejbližší rodina.
Číst dále
Doprava zdarma
Akční cena 1 818 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Učící věž - doplněk k židli Lemo - Od 1 roku do 5 let (max. 25 kg)

Interakce s dítětem je klíčová pro jeho vývoj a nejkrásnější vzpomínky na dětství se vytváří především ve chvíli, kdy s námi aktivně tráví čas nejbližší rodina.

Instalace jednou rukou
Zapojte své děti do rodinných aktivit a pomocí našeho nového důmyslného příslušenství přeměňte svou židličku LEMO na LEMO Učící věž během několika sekund a bez použití nářadí. Bez námahy se zasune do opěradla židličky LEMO a po dvou kliknutích je LEMO Učicí věž připravena k použití. Stačí obrátit postup, sundáte Učicí věž a okamžitě získáte zpět židličku LEMO, bez nutnosti skladovat objemný výrobek.

Vyvýšené poznávání
Důmyslný design LEMO Učící věže dodává batolatům a malým dětem odvahu podílet se na každodenních pracích a pomáhá rozvíjet pocit nezávislosti prostřednictvím podnětných analytických úkolů. Možnost prozkoumávat domácí prostředí a komunikovat se sourozenci nebo rodiči v jejich výšce podporuje sociální interakci, sebedůvěru a zvyšuje obratnost.

Optimální stabilita
Klíčem k bezpečnosti je stabilita, a právě v tomto směru LEMO Učící věž vyniká. Její chytrý, moderní design přenáší veškerou váhu na spodní část židličky LEMO, čímž zajišťuje stabilitu, zatímco v horní části je ochranný kruh zároveň oporou pro záda vašeho dítěte. Protiskluzové silikonové podložky na sedátku a opěrce nohou zajišťují dodatečný úchop, když vaše dítě stojí nebo leze na věž bez pomoci.

Přizpůsobí se věku
Jak vaše dítě roste od 1 do 5 let, může růst i vaše LEMO Učicí věž. Jednou rukou snadno nastavíte výšku a hloubku sedadla a výšku opěrky nohou na židli LEMO, aby mělo vaše dítě veškerý prostor na nohy pro volný pohyb a aby bylo ve správné výšce pro vstup nebo výstup. Vždy tak zajistíte nejstabilnější polohu, a to vše bez použití jediného nástroje.

Barevně kompatibilní
LEMO Učící věž je k dispozici v pěti atraktivních barvách, takže ji lze snadno barevně sladit s židlí LEMO.

Kompaktní rozměry
Dostatek prostoru bývá často problém, a právě proto je naše LEMO Učící věž ideální. Toto příslušenství lze rychle složit jednou rukou a je dostatečně kompaktní, aby se dalo snadno skladovat, když se zrovna nepoužívá. Vaši židličku LEMO tak můžete libovolně přetvářet z židličky jako takové na pomocníka pro děti.

Protiskluzové silikonové podložky
Dvě barevně sladěné silikonové podložky, která se umisťují na sedátko a opěrku nohou židličky LEMO, neviditelně poskytují stabilitu a jistotu pohybu.

Snadný přístup a vždy po ruce
Díky kolečkům na zadních nohách židličky LEMO můžete LEMO Učící věž snadno přemisťovat po vaší domácnosti, a přiblížit tak dítěti rodinné aktivity nebo mu usnadnit domácí práce.

Posílení sebevědomí
Ze sedátka a opěrky nohou židličky LEMO se po úpravě jejich polohy důmyslně stanou schody, po kterých mohou děti všech věkových kategorií samy vylézt na Učící věž nebo z ní slézt. Tímto se u dětí rozvíjí samostatnost a získávají tak vytouženou svobodu.

Rozměry

LEMO Učící věž
Rozložená: D 457 mm / Š 352 mm / V 460 mm
Složená: D 457 mm / Š 352 mm / V 135 mm
Váha: 1.2 kg

LEMO židle + Lemo Učící věž                          
D 457 mm / Š 352 mm / V 900 mm           
Váha: 8.9 kg
 
Protiskluzové silikonové podložky
Rozměr podložky na sedátku
D 356 mm / Š 298 mm
Váha: 0.13 kg

Rozměr podložky na opěrce nohou
D 356 mm / Š 232 mm
Váha: 0.10 kg

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU