Matrace Earth 70x160 cm, 70x160cm

 Prodej ukončen

Matrace Earth 70x160cm

Pořádáte u sebe doma pravidelně filmové maratony? Pořiďte si kvalitní a pohodlnou matraci Earth 70 cm x 180 cm od Benlemi do své postele. Díky vynikajícím ortopedickým vlastnostem vás ani po 10 nebo 15 hodinách nebudou bolet záda a z dívání na oblíbené trilogie nebo ságy si odnesete ničím nerušený zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat.
A jakmile uvidíte závěrečné titulky, stačí vypnout televizi nebo projektor, zachumlat se do peřin a nechat se unést do říše snů.
Parametry:
  • Včetně potahu má výšku 19 cm, rozměry jsou 70 cm x 160 cm a nosnost až 120 kg, avšak matraci vám vyrobíme i v jiných rozměrech na míru vašim požadavkům.
  • Těšit se můžete na výborné ortopedické vlastnosti.
  • Má zajištěno vynikající odvětrávání, které zcela zabraňuje rozvoji i vzniku plísní, bakterií a výskytu roztočů.
  • Počítejte s kvalitním potahem s výtažky z Aloe Vera, díky nímž je matrace antibakteriální a velmi šetrná. Vyroben je z: bavlna 42 %, PES 58 %. Je prošit PES rounem 200 g + PES pleteninou, pratelný při max. teplotě 60 °C a díky svému složení je vhodný pro alergiky i astmatiky.
  • Je vyrobena z profilovaných pěn gramáže 32 kg/m3 a dvou stupňů tvrdosti. Černá vrstva má tvrdost 3,3 kPa a červená 4 kPa. Černá je standardní pěna, červená je standardní pěna s antibakteriální úpravou Sanitized. Tyto dvě pěny jsou spojeny bez použití lepidel.
  • Barevné provedení jádra matrace se může lišit od fotografie produktu.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU