Mother & Baby Massage Oil, 100ml

MATCHSTICK MONKEY
Organický masážní olej pro děti a maminky, 100 ml, vegan.
Číst dále
499 Kč

Skladem – ihned k odeslání

Úžasný masážní olej dva v jednom s uklidňujícím a hydratačním účinkem meruňky a heřmánku, hloubkově vyživující a uklidňující olej, vhodný pro citlivou pokožku.

Zklidňuje a chrání podrážděnou pokožku, je vhodný na citlivou i podrážděnou pokožku a nabízí hloubkovou výživu, kterou pokožka potřebuje.
Vhodný pro dokonalou relaxaci a bonding mezi matkou a dítětem.

• Hypoalergenní, dermatologicky testováno,
• S obsahem 99,8% přírodních a 99,6% organických ingrediencí,
• Vegan friendly přírodní složení,
• Vyrobeno podle certifikátu ISO: 22716,
• S jemnou vůní meruňky a heřmánku.

Obsah balení: 100 ml

Neobsahuje GMO (geneticky modifikované organismy), nanočástice, syntetické parfémy a barviva, komponenty živočišního původu, lanolin, ftaláty, parabeny, chlor, sodium lauryl sulfát (SLS), sodium laureth sulfát (SLES), MIT (Methylisothiazolinone), triclosan, propylene glycol , benzobarbital, phenoxietanol nebo petrochemické látky.

Návod k použití: Aplikujte malé množství do vodní lázně nebo jemně vmasírujte do pokožky. Určeno jen pro vnější použití. Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Uchovávejte uzavřené, mimo zdrojů tepla. Spotřebujte do 6 měsíců od otevření.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Calendula Officinalis Flower Extract, *Daucus Carota Sativa Root Extract, Tocopherol, *Anthemis Nobilis Flower Oil, Perfume (Fragrance), Hexyl Cinnamaldehyde, Geraniol, D-limonene, Linalool 
*Ingredients from organic farming

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU