Muslin pleny 3ks

SEBRA
Tři ultra měkké látkové plenky v krásném balení ve stejných barvách. Tři látkové plenky jsou součástí tématu Sebra’s Busy Builders – stavebního vesmíru plného zábavy, aktivity a vzrušení ze společné práce, aby se věci...
Číst dále
Akční cena 385 Kč
Cena za posledních 30 dní: 550 Kč 30  
Původně: 550 Kč 30

Skladem – ihned k odeslání

Tři ultra měkké látkové plenky v krásném balení ve stejných barvách. Tři látkové plenky jsou součástí tématu Sebra’s Busy Builders – stavebního vesmíru plného zábavy, aktivity a vzrušení ze společné práce, aby se věci staly a vytvořily něco skvělého.

Látkové pleny jsou vyrobeny z bio mušelínové bavlny a jsou certifikované – vaše záruka kvalitního bio produktu. V balení dostanete dvě barevné látkové plenky v Brick Orange a Steel Blue a jednu vzorovanou látkovou plenku s motivy Busy Builders. Látkové plenky lze prát na 60°C.

Látkové plenky jsou nepostradatelnou a všestrannou výbavičkou pro miminko, které není nikdy dost. Látkové plenky používejte ke kojení nebo krmení z láhve, jako utěrku na odříhnutí nebo jako přebalovací podložku na cestách. Lze je také použít jako hadřík na mazlení, bryndáček, zavinovačku nebo jako alternativu klobouku proti slunci, pokud cestujete bez klobouku.

Látkové plenky byly navrženy v Dánsku a odpovídají zbytku tématu Busy Builders.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU