Nosítko Yema Click kůže, Stardust Black

CYBEX
Dětské nosítko YEMA.tie vám pomůže mít vaše milované děťátko nablízku – podporuje zdravý vývoj a vazbu mezi rodičem a dítětem.
Číst dále
Doprava zdarma
9 090 Kč

Na objednávku – termín upřesníme

Dětské nosítko YEMA.tie vám pomůže mít vaše milované děťátko nablízku – podporuje zdravý vývoj a vazbu mezi rodičem a dítětem.
YEMA, inspirovaná uměleckými draperiemi světových módních návrhářů, nejenže nastavuje nové standardy funkčnosti, ale tato kolekce nosítek skutečně upoutá pozornost, zatímco skryté funkce přitahují pozornost na design.

Vybrané funkce:
3 polohy nošení: vpředu, vzadu, na bocích
Ergonomické přenášení

Yema.Tie z řady CYBEX Platinum je módní dětské nosítko nové generace, které zkušeně kombinuje ergonomii a pohodlí s kvalitou, na kterou se můžete spolehnout. Elegantní podšívkový materiál je diagonálně pružný, aby poskytoval optimální oporu přirozeně zaobleným zádům a hlavě dítěte, a rozšiřuje se, aby se přizpůsobila různě velkým dětem. Panel sedadla spolu s dvoupolohovou opěrkou hlavy lze nastavit, takže nosítko může růst spolu s růstem dítěte (od narození až po batole (cca 3,5–15 kg)). Všechny tyto funkce pomáhají podporovat ergonomickou, přirozenou poloha se skrčenýma, roznoženýma nohama, kterou doporučují odborní zdravotníci a konzultanti v oblasti nosítek.

Technické specifikace:
Výška panelu 340 mm / šířka panelu 200–420 mm Délka pásu v oblasti pasu 670–1480 mm

Funkce:
Multifunkční podpora hlavy a krku Ergonomická sedačka s nastavitelným panelem Pohodlně polstrované ramenní popruhy Ikonická a ozdobná křídla 100% zavinovací bavlněná tkanina pro podporu zad Jemně vycpaný pás v oblasti pasu Snadné a intuitivní nasazování pro rodiče všech velikostí 3 polohy nošení

Pokyny k údržbě:
Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU