Péřový fusak

ELODIE DETAILS
Luxusní řada lehkých péřových fusaků Elodie nabízí maximální pohodlí a teplo pro vaše dítě.
Číst dále

Luxusní řada lehkých péřových fusaků Elodie nabízí maximální pohodlí a teplo pro vaše dítě.

Výplň z prachového peří a peří se zahaluje do malých těl a obklopuje je teplem, čímž vytváří nádherné prostředí pro spánek venku i v těch nejchladnějších dnech. Při používání je nadýchaný a objemný, ale můžete jej sbalit na malou velikost, takže si jej snadno vezmete kamkoli.
Univerzální fusak do každého kočárku, který je ideální pro novorozence i batolata.

Univerzální střih
Navrženo tak, aby se vešlo do všech standardních kočárků, kočárků a kočárků na současném trhu. Má také předřezané otvory pro bezpečnostní pásy vašeho kočárku.

Větru a voděodolný povrch
Vysoce pokročilý BIONIC-FINISH® Díky ECO povrchový materiál velmi dobře odpuzuje vodu, ale neobsahuje nebezpečné látky, jako je fluorovaný uhlovodík nebo formaldehyd. Funguje tak, že napodobuje způsob, jakým příroda vytváří krystalické povrchové struktury rostlin a peří, díky nimž účinně odpuzují vodu.

Snadná regulace teploty
Snadno přístupné zipy umožňují rychlé otevírání a zavírání pro optimální regulaci teploty. Stiskací knoflíky, které můžete použít při skládání okraje, aby zůstal na místě.

Odnímatelný vrchní díl
Vrchní díl (nebo víko) nánožníku lze zcela sejmout, například při přechodu z venkovních do vnitřních podmínek.

Schváleno IDFL
Materiál výplně z prachového peří a peří byl certifikován IDFL, přední světovou laboratoří. To zaručuje vysoké standardy kvality.

Vestavěné pouzdro
Fusak má vestavěnou kapsu s popruhy, díky kterým jej lze velmi snadno sbalit do kompaktní velikosti a vzít si s sebou kočárek.

Svrchní materiál: 100% Polyester, Podšívka: 100% Polyester, Výplň: 60% prachové peří, 40% peří.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU