Plavky Neo

VANILLA COPENHAGEN
Neoprenové plenkové kalhotky z kolekce Vanilla Copenhagen Ocean Collection.
Číst dále
579 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Neoprenové plenkové kalhotky z kolekce Vanilla Copenhagen Ocean Collection.

Vyrobeny z měkkého neoprenu a splňují požadavky na plavání v bazénu a na koupališti. Stylové a praktické plenkové kalhotky pro děti. Nikdy nemějte problém s plavkami, které správně nesedí nebo drobnou nehodou ve vodě. Lze je používat s koupací plenou i bez ní.

Výhodou použití koupací pleny je, že se kalhotky snáze udržují v čistotě. Vyrobeny z vysoce kvalitního hladkého 2 mm neoprenu, antibakteriální, ergonomický střih, díky čemuž jsou bezpečné a pohodlné pro nošení dětí. Přiléhavá žebra v pase a na nohavicích, díky nimž látka přiléhá k pokožce.

Neopren má zabudovanou ochranu proti slunci SPF 50+, 100% těsný (pokud je velikost správná), bez ftalátů a latex. Vyhněte se slunečnímu záření a vysoušení na zdrojích tepla i mimo něj. Plavky se perfektně hodí k záchranné vestě Vanilla Copenhagen.

Plenkové kalhotky jsou vyrobeny z pružného neoprenu a měly by těsně sedět, aby byly těsné, a proto budou působit o něco těsněji než jiné plenkové kalhotky. Posuňte pás dolů a protáhněte dětskou nohu a poté pás srolujte na místo. S trochou cviku je to super snadné.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU