Povlečení Busy Builders

SEBRA
Nechte své dítě klidně spát v útulném juniorském povlečení vyrobeném z měkké organické bavlny s potiskem s motivem Sebra: Busy Builders – stavební vesmír plný zábavy, aktivity a vzrušení ze společné práce, aby se věci staly...
Číst dále
Akční cena 1 208 Kč
Cena za posledních 30 dní: 1 725 Kč 30  
Původně: 1 725 Kč 30

Skladem – ihned k odeslání

Nechte své dítě klidně spát v útulném juniorském povlečení vyrobeném z měkké organické bavlny s potiskem s motivem Sebra: Busy Builders – stavební vesmír plný zábavy, aktivity a vzrušení ze společné práce, aby se věci staly a vytvořily něco skvělého.

Junior ložní prádlo je ideální pro vytvoření útulného rituálu před spaním, kde budete vyprávět příběhy o zábavných zvířatech z tématu Busy Builders. Saténová vazba dává juniorskému ložnímu povlečení hladký, lesklý a exkluzivní povrch a jako další detail je našita texturovaná smyslová chlopeň, která vašemu dítěti pomůže usadit se. Povlak na peřinu a polštář má skvělý YKK zip, který je skrytý, takže nepřekáží při spánku.

Ložní prádlo je dodáváno v malém sáčku ve stejné kvalitě a potisku jako juniorské povlečení. Tašku lze použít k přenášení hraček na cesty nebo k uložení zabaleného oběda a láhve s vodou na výlet.

Povlečení Sebra junior bylo navrženo v Dánsku a je vyrobeno ve standardních německých velikostech, z organické bavlny, kterou lze prát na 60℃. Vysoká kvalita vydrží mnoho vyprání a přenese se na budoucí sourozence.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU