Set kočárek Urban Glide 4+madlo+pláštěnka sport+sítka sport

THULE
Kočárek Thule Urban Glide se 4 koly je městský kočárek do každého terénu, který je ideální pro novorozence a batolata.
Číst dále
Doprava zdarma
Akční cena 21 990 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:


Kočárek Thule Urban Glide se 4 koly je městský kočárek do každého terénu, který je ideální pro novorozence a batolata. Set obsahuje Kočárek Urban Gide 4, madlo, pláštěnku Sport a Síťku Sport.

Jako dokonalý městský kočárek standardní velikosti v sobě dokonale spojuje pohodlí, funkčnost, velkorysý úložný prostor a skvělé jízdní vlastnosti na jakémkoli povrchu. Je navržen pro každodenní použití a umožňuje bezkonkurenční ovladatelnost. Hladce projede úzkými zatáčkami i přeplněnými prostory, ať už se procházíte ulicemi města, nebo zdoláváte nerovný terén.

Vyzkoušejte vynikající odpružení pneumatik plněných vzduchem, které zajišťují hladkou jízdu i přes vysoké městské obrubníky nebo lesní cesty. Kočárek Thule Urban Glide se 4 koly je navržen tak, aby se dokázal přizpůsobit a skvěle fungovat – od zpevněných městských ulic až po drsnou přírodu.

Otočná ruční brzda umožňuje plynulé ovládání rychlosti v jakémkoli terénu a možnost složení jednou rukou do kompaktního tvaru usnadňuje skladování a přepravu aktivním rodičům. Vyznačuje se zvýšenou nosností umožňující převážet až 10 kg nákladu. Kočárek Thule Urban Glide se 4 koly poskytuje dostatek prostoru pro uložení nezbytného vybavení a dalších věcí – od tašky s plenkami a svačinkou až po nákupní tašky a osobní věci. Máte tak svobodu vzít si s sebou vše, co potřebujete pro svá dobrodružství.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU