Skládací hračka Triblox

JELLYSTONE
9 trojúhelníkových bloků vyrobených z netoxického silikonu, které mohou používat nejmenší děti ke stavění, skládání a učení.
Číst dále
725 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Představujeme Triblox od Jellystone Designs! 9 trojúhelníkových bloků vyrobených z netoxického silikonu, které mohou používat nejmenší děti ke stavění, skládání a učení. Každý barevný blok obsahuje číslo a odpovídající obrázek na druhé straně pro další příležitosti k učení. Triblox je pro malé děti skvělý způsob, jak nasměrovat svou vlastní kreativitu a řídit svou vlastní hru!

Perfektní tvar a hmotnost pro malé ručičky k prozkoumávání, seřazování, vyvažování a stohování. Bloky mají dotykové povrchy, které lze promačkávat.

Děti milují veselé odstíny a těmi tato hračka nešetří. Součástí balení je i látkový sáček pro snadné uchovávání.

Doporučený věk: od 9 měsíců

Rozměry: 18 cm x 18 cm x 18 cm (ve složeném stavu), jednotlivé Triblox: 6 cm x 6 cm x 6 cm, Hloubka 3,8 cm

Materiál: silikon

Váha produktu celkem: 468 gr

Součástí balení je látkový sáček, pro uchování bloků.

Údržba: Lze čistit pomocí sterilizátoru, vložit do myčky nádobí nebo omýt teplou mýdlovou vodou

UPOZORNĚNÍ: Po rozbalení obaly odstraňte z dosahu dítěte. Před použitím výrobek očistěte a před každým použitím jej vždy zkontrolujte, zda není poškozené. Zatáhněte a otočte silikon ve všech směrech, abyste otestovali případné poškození a při prvních známkách slabosti jej zlikvidujte. Nepoužívejte chemické čisticí prostředky ani antibakteriální prostředky, protože by mohly silikon poškodit. Sáček na uložení bloků není hračka, uchovávejte mimo dosah dítěte, nebezpečí udušení.

U dětí se speciálními potřebami použijte prosím svůj vlastní úsudek o vhodnosti tohoto produktu.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU