Termoska na jídlo EXOTIC ANIMALS 300ml

549 Kč

Na objednávku – termín upřesníme

Praktická a barevná termoska canpol babies je perfektním řešením pro zdravé jídlo pro děti mimo domov. Izolovaná dóza na potraviny je vyrobena z nerezu. Má ideální kapacitu 300 ml pro dětskou stravu a udržuje teplotu jídla po dobu několika hodin. Uchovávat v ní můžete teplé i studené pokrmy. Udrží vysokou teplotu pokrmů až 5 hodin a nízkou teplotu až 7 hodin. Díky tomu můžete vzít s sebou na procházku oblíbenou teplou polévku vašeho dítěte nebo mít jistotu, že se svačiny na letní piknik nezkazí na sluníčku.

Má široký otvor, který usnadňuje plnění a vyprazdňování. Izolovaná dóza na potraviny se snadno udržuje v čistotě, stačí odšroubovat uzávěr a omýt pod tekoucí vodou s jemným mycím prostředkem pro děti. Ocel je zcela bezpečná ve styku s potravinami, neabsorbuje pachy ani chutě, nereaguje s potravinářskými látkami a neobsahuje BPA. Spolehlivé těsnění zajišťuje těsnost izolované nádoby na potraviny bez ohledu na to, co do ní vložíte.
Izolovaná dóza na jídlo s veselým designem je součástí kolekce Exotic Animals - podívejte se na další produkty a vytvořte pro své miminko krásnou jídelní soupravu.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU