Zopa Move Cross 3 je již třetí generací oblíbeného kočárku pro rodiče, kteří chtějí spolehlivého parťáka pro každodenní dobrodružství. Ať už toužíte po sportovním kočárku nebo kombinovaném modelu s hlubokou korbou, Move Cross 3 vás nadchne svým elegantním designem, chytrými funkcemi a překvapivě dostupnou cenou. 

Od narození až do konce kočárkovacího období

Kočárek Zopa Move Cross 3 je určený pro děti od narození až do 22 kg, takže vás bude provázet celým kočárkovacím obdobím. Nejvyšší komfort pro vaše miminko zajišťuje prostorná hluboká korba XL 3, která poskytuje bezpečné a útulné prostředí už od prvních dní. Vnitřní potah korby je navíc lehce snímatelný a pratelný, aby byl vždy hygienicky čistý bez větší námahy.

Pro většího pasažéra je připraven otočný sportovní kočárek, který se plně přizpůsobí všem jeho potřebám, vždy s důrazem na ergonomickou podporu a pohodlí. 

Výškově nastavitelná stříška a prodloužitelná nožní opěrka zajistí, že kočárek poroste s vaším dítětem. Jednou rukou snadno zvolíte výšku rodičovské rukojeti, odklopíte hrazdu nebo nastavíte zádovou opěrku ze sedu do úplného lehu pro ničím nerušený spánek.

Tip: Move Cross 3 je dostupný jako samostatný sportovní kočárek, ke kterému lze dokoupit hlubokou korbu pro případ, že kočárek chcete využít později i pro dalšího sourozence. Pořídit ho můžete ale i rovnou jako Set s hlubokou korbou XL 3 nebo s autosedačkou XM Plus i-Size a bází. Tím získáte kompletní řešení pro všechna vaše dobrodružství!

Do každého terénu i počasí

Zapomeňte na kompromisy a slevování ze svých nároků! S Move Cross 3 můžete vyrazit kamkoliv – do přírody i do města. Odpružená konstrukce a odolná kola se postarají o bezstarostnou a pohodlnou jízdu i v nerovném terénu či na rozbitých městských cestách.

Sportovní kočárek je vybaven odvětrávanou zadní částí opěrky, což zajišťuje maximální komfort pro vašeho malého dobrodruha i v těch nejteplejších dnech.

Během horkých letních dnů oceníte u hluboké korby dvě velká ventilační okénka, která zaručují příjemné klima. Spolu s ventilačním okénkem ve stříšce poskytují vašemu miminku tzv. panoramatický výhled po okolí při pasení koníků. Součástí hluboké korby je i zabudovaná sluneční clona pro dokonalou ochranu před ostrými slunečními paprsky.

V zimním období chrání vaše dítě před chladem a studeným větrem extra dlouhá prodlužovací stříška, takže si můžete bez obav užívat bezstarostné procházky za každého počasí a v každém ročním období.

Cestování nebylo nikdy snazší

Pro maximální pohodlí při cestování lze kočárek snadno složit i s nasazeným sportovním sezením a za madlo ho vložit do kufru auta.

Součástí kombinovaného kočárku jsou adaptéry pro připojení autosedačky, což vám umožní vytvořit dokonalý cestovní systém a užívat si bezstarostné cesty s vaším malým cestovatelem.

Shrnutí na konec: Čím se liší Move Cross 3 od Move Cross 2?

  • Nová hluboká korba XL 3 má dvě ventilační okénka pro ještě lepší cirkulaci vzduchu, zabudovanou sluneční clonu a přiznané konstrukční prvky, které dokonale ladí s podvozkem kočárku.
  • Nově uzavíratelný košík poskytuje dostatek prostor pro všechny nezbytnosti a díky magnetům a zipům ho lze jednoduše zvětšit.
  • Bezpečnostní pásy mají nově magnetické zapínání a nabízejí tak ještě rychlejší poutání dítěte.
  • Nové EKO potahy v přírodních tónech Metal Grey a Hunter Green.
  • Sladěné barvy zipů s barvou potahů pro elegantní vzhled kočárku.

Zopa Move Cross 3 je zkrátka ideální společník pro každodenní život, který splňuje vše, co moderní rodič od kočárku očekává.