U jídelního stolu tráví rodina nejčastěji čas pohromadě, ať už při jídle nebo jiných každodenních aktivitách. S novou dřevěnou jídelní židličkou Clipp&Clapp od české značky Zopa se i ti nejmenší stanou součástí těchto pohodových momentů. Ve výšce stolu, společně s rodiči, může vaše dítě pozorovat ostatní členy rodiny, budovat si zdravé stravovací návyky a zároveň objevovat svět kolem sebe.

Jak její název napovídá, nebude to obyčejná dřevěná židlička. Už na první pohled vás zaujme její elegantní, minimalistický design, který skvěle zapadne do jakéhokoli interiéru. Na ten druhý vás ohromí její promyšlená funkcionalita a velmi odolné provedení.

 

Židlička, která roste spolu s dítětem

Zní to jako sen, že? Jídelní židlička Clipp&Clapp je skutečně navržena tak, aby rostla společně s vaším dítětem. Od chvíle, kdy vaše dítě začíná s prvními příkrmy a zvládne samostatný sed, se tato židlička stane vaším věrným pomocníkem. Bez ohledu na to, jak dítě rychle roste nebo potřebujete židličku rychle přizpůsobit staršímu sourozenci, vše nastavíte bez potřeby jakéhokoliv nářadí během pár sekund. Jednoduše sedátko i podnožku vyklapnete a umístíte tam, kde je potřebujete. 

Součástí židličky je i odnímatelný a snadno omyvatelný pultík, malý strávník si tak může vychutnávat jídlo společně s vámi u stolu i mimo něj. Měkké polstrování zase zajistí potřebné pohodlí při jídle i při hrách, a v případě drobné nehody je můžete jednoduše sundat a vyprat.

Nosnost židličky až 100 kg zaručuje, že vás bude provázet dlouhá léta – od prvních lžiček, přes kreslení prvních obrázků a plnění domácích úkolů, až po učení na zkoušky na vysněnou školu.  Po celou dobu bude židlička poskytovat ergonomickou podporu pro správný vývoj páteře a zad, což je neocenitelné pro zdravý růst vašeho dítěte.

Jednoduché složení 

To není vše, čím je židlička Clipp&Clapp vyjímečná! Jednou z dalších předností je jednoduché složení. Jedná se tak o jednu z mála dřevěných židliček na trhu, které tuto funkci mají. Jedním pohybem se nohy židličky sklopí a stává se tak velmi kompaktní pro ušetření místa při úschově nebo pokud židličku často přenášíte do jiné místnosti.

Nejen praktická, ale i bezpečná!

Clipp&Clapp je vyrobena z kvalitního bukového dřeva a díky zaobleným hranám a absenci ostrých rohů se nemusíte obávat, že by se vaše dítě mohlo zranit. Pro malé neposedy je židlička vybavena 5bodovým bezpečnostním pásem, který poskytne ochranu před případným pádem. Stabilitu židličky navíc zvyšují nohy s protiskluzovou úpravou a brání tak nechtěnému pohybu během používání. Samozřejmostí je i použití netoxických barev a splnění přísných bezpečnostních norem.



Dostupná je ve 4 barevných provedeních – černá, šedá, bílá a přírodní, takže snadno vyberete tu pravou, která bude ladit s vaším interiérem

S Clipp&Clapp investujete do kvalitního výrobku, který bude vaší rodině sloužit po mnoho let a stane se tak nezbytnou součástí vašeho domova.