Kočárek CAM Dinamico

Pevný podvozek s odpružením a kombinace nafukovacích a pěnových kol dělají z kočárku úžasného parťáka do města i do terénu. Hluboká korba je velice prostorná a je vybavena madlem na přenášení. Po vytáhnutí plastových nožiček na dně korby se dá využít také jako kolíbka. Sportovní sedačka nabízí dostatek komfortu pro sezení a její součástí je i madlo a nánožník. Lze ji otáček po směru i v protisměru jízdy. K setu patří také autosedačka CAM pro děti od narození do 13 kg s polstrovanou hlavovou opěrkou. Má odnímatelnou stříšku, která chrání děti před sluncem, a její polohovatelné madlo slouží k přenášení a dokonalé fixaci autosedačky v autě.

Kočárek ZOPA Evoque

Kočárek Zopa Evoque je designový, ale zároveň praktický kočárek pro děti od narození do 15 kilogramů. Hluboká korba je měkce polstrovaná a dostatečně prostorná. Sportovní sedačka je polohovatelná a lze ji používat ve směru i v protisměru jízdy. Dítě chrání pětibodový bezpečnostní pás. Kvalitní jízdu zajistí velká, odpružená zadní kola o průměru 29,5 centimetrů. Kočárek nabízí i funkci jízdy po dvou kolech, pro jízdu v písku nebo pro usnadnění jízdy po schodech. Přední kolečka mají automatickou aretaci a jsou také odpružená. Samozřejmostí je pak výškově nastavitelná rukojeť, která je stejně jako odnímatelná hrazda potažena eko kůží. Kočárek lze snadno složit. Podvozek ve složeném stavu sám stojí, proti rozložení ho jistí pojistka. Součástí kočárku jsou adaptéry na pro autosedačky s uchycením Maxi Cosi, na které snadno připevníte autosedačku Zopa X1 Plus i-size. Právě tu dostanete k setu zdarma.

Kočárek Mystic

Kočárek Mystic vás bezpečně provede ulicemi města i nerovným terénem v přírodě. Hluboká korba s měkkou matrací a snímatelným potahem miminku v prvních měsících života zajistí velmi přívětivé prostředí. Korba navíc disponuje dvěma větracími okénky. Podvozek kočárku Mystic má výškově nastavitelnou rukojeť. Díky aretaci předních koleček a odpružení všech kol se hodí i do lehčího terénu, přičemž pro jízdu po nerovném povrchu je vhodné korbu zajistit proti nežádoucímu pohybu. Samozřejmostí u kočárku je také brzda. Sportovní sezení je prostorné a lze jej používat ve směru i v protisměru jízdy. Samozřejmostí je nastavení zádové opěrky zcela do lehu a polohování nožiček. K setu patří i autosedačka Zopa X1 Plus i-size.

Autosedačka X1 Plus size

K setům Evoque a Mystic dostanete také autosedačku. Autosedačka X1 Plus i-Size splňuje veškerá kritéria nejpřísnější normy i-size ECE R129 kladoucí zásadní požadavky na bezpečí a komfort dětí při cestování. Autosedačku X1 Plus i-Size na kočárek snadno nasadíte pomocí přiložených adaptérů. O to, aby se v ní děťátko cítilo pohodlně, se postará záhlavník, vyrobený z paměťové pěny, který vaše dítě zároveň ochrání v případě bočního nárazu. Boční ochranu mu rovněž zajistí i systém SIP – Side Impact protection. Součástí autosedačky X1 Plus i-Size je také vložka pro novorozence, která se skvěle přizpůsobí velmi malým dětem a poskytne jim v autosedačce bezpečné a útulné prostředí.