Přírodní materiál je nejlepší volbou

Existuje spousta důvodů, proč jsou dřevěné hračky pro nejmenší i starší děti ideální volbou. Jsou odolnější, trvanlivější a ekologičtější. Dřevo je totiž biologicky odbouratelný materiál. Pro výrobu se navíc používá tvrdé dřevo. Povrchová úprava je bezpečná a zdravotně nezávadná, takže nevadí, když ratolest dává chrastítko do úst. Stejně tak hračky neobsahují PVC, ftaláty a podobné chemikálie běžně používané v plastových variantách.

Kvalita na prvním místě

Někdy méně může být více, a to platí i o hračkách. Menší množství kvalitních a odolných hraček je lepší než nespočet levných, plastových a snadno rozbitelných. Dřevěné hračky mohou růst s dětmi. Sáhněte po edukativních hračkách, které jsou zároveň i zábavné. Existuje i nespočet studií, které dokazují, že pro správný a zdravý vývoj dítěte jsou dřevěné hračky lepší než interaktivní plastové. Ty totiž někdy dítě nadměrně stimulují, což může vést k negativnímu ovlivnění nervové soustavy. Dřevěné hračky naproti tomu nabízí možnost rozvíjení fantazie, když si bude dítě hrát „po svém“.

Bez rámusu

Žijeme ve světě, ve kterém mají děti celý dospělý život na to, aby se zabývaly elektronickými zařízeními. Dopřejte jim tedy bezpečný a zdravý start do života s přírodními dřevěnými hračkami, které mají dlouhou životnost, podporují učení, podněcují kreativitu a rozvíjí fantazii. Dřevěné hračky jsou také designové a budou ozdobou každého dětského pokojíčku.