Unikátní design

Udržitelnost a přírodní materiály. To je hlavní devíza značky Sebra. V jejich kolekcích najdete hračky, přikrývky a podložky, pomůcky pro společné stolování a drobné designové příslušenství. Všechny produkty se vyznačují skandinávskou jednoduchostí a jsou vyrobené ze dřeva, vlny, recyklovaného papíru či organické bavlny. Velká část kolekcí je zároveň i ruční práce, díky čemuž je každý kousek jedinečný. Domov s dětmi by měl být především radostný, avšak značka Sebra se zaměřila i na estetiku a díky tomu vzniklo mnoho krásných autentických kousků, které potěší nejenom děti, ale také oko dospělého.

Každý kousek vypráví příběh

Aby váš domov dokonale ladil, jsou jednotlivé produkty sladěné do kolekcí. Můžete tak mít v jednotném designu jídelní nádobí, hračky i textilie. Jaké kolekce jsou pro vás připraveny? Najdete zde bohatý příběh z říše fantazie, kde spolu žijí skřítci a víly. Pro milovníky zvířátek je zde kolekce divokých zvířátek, která žijí společně v lese. Děti se také mohou vydat za zvířátky mnohem dále – až na safari. V neposlední řadě je tu kolekce pro všechny statečné děti v zemi, kde žijí draci a hrdinní rytíři.

Ideální jako dárek

Výrobky od Sebry se pro svou roztomilost a udržitelné materiály skvěle hodí jako dárek. Většina hraček je určená již pro děti od narození, takže pokud hledáte dokonalý dárek k narození dítěte nebo pod stromeček, Sebra je jasná volba. Mnoho produktů lze navíc zakoupit v praktickém setu.