Už od roku 1966 se Britax Römer věnuje vývoji a výrobě autosedaček pro děti. Patří k světově špičce v bezpečnosti. Nyní přichází s novým, unikátním cestovním systémem Modular iSense. 

1 základna, 2 autosedačky, 4 roky bezpečíModulární systém iSense

Základna modulárního systému iSense vám zajistí, že vaše děťátko bude cestovat maximálně bezpečně od narození až do 4 let. Na jednu základnu totiž nacvaknete jak novorozeneckou autosedačku, tak pokračující sedačku. Základnu lze otáčet o 360° a zároveň v ní polohovat jak vajíčko Baby Safe 3 i-Size nebo Baby Safe iSense, tak pokračující autosedačku Dualfix iSense. Spojení těchto dvou funkcí je na trhu naprosto unikátní, neumí to žádná jiná základna.

Novorozenecká autosedačka Baby Safe iSense a Baby Safe 3 i-Size

Vidět a být viděn

Vajíčko Baby Safe iSense dva druhy led světýlek. Měkké, tlumené světlo uvnitř autosedačky zajistí, že vždy budete vědět, co vaše miminko zrovna dělá. Větším dětem toto světýlko zpříjemní delší cesty, kdy si u něj mohou číst nebo hrát. Světýlko má tři intenzity svícení. Dá se ovládat manuálně nebo nastavit automatický režim.

Druhé, dobře viditelné světlo ve spodní části autosedačky má bezpečnostní funkci. Světlo ovládá automatický senzor. Při pohybu, po vyjmutí ze základny, při nacvaknutí na podvozek se samo rozsvítí. Ve světle nebo po nacvaknutí do základny se vypne. Lze ho vypnout i manuálně.

Novorozenecká autosedačka Baby Safe iSensePatentovaná ergonomická poloha

Ani na delších cestách nemusíte mít strach, zda je vaše děťátko v pohodlí. Baby Safe 3 i-Size i Baby Safe iSense mají možnost sedačku nastavit do patentované polohy vleže, která je maximálně ergonomická a podporuje správný vývoj děťátka. 

Na všechny typy kočárku

Skvělou zprávou je, že obě nová vajíčka Baby Safe 3 i-size i Baby Safe iSense se světýlkami se dají pomocí adaptérů nacvaknout na všechny typy podvozků. 

Pokračující autosedačka Dualfix iSense

Autosedačka Dualfix iSense vychází z oblíbeného ADACem oceněného modelu Dualfix M i-size. Navíc je ale vybavena inovativním osvětlením, které ještě více zpříjemní cesty malým cestovatelům. Je určená pro děti od 3 měsíců do 4 let a je to nejlepší možnost poté, co dítko vyroste z první autosedačky. Lze ji používat pouze se základnou Flex base iSense.

Také tato pokračující autosedačka má na bocích jemná světýlka, při kterých si dítě může hrát či prohlížet knížku. Světýlka vám pomohou také s usazováním. I ve tmě si budete jistí, že jste pásy utáhli správně a že nejsou nikde překřížené. Světýlka mají tři intenzity svícení. Lze je ovládat manuálně nebo nastavit automatický režim. V něm se světýlka sama vypnou minutu po usazení dítěte do autosedačky.

Otočná o 360°

Možnost otáčení o 360° stupňů ocení jak děti, tak rodiče. Tato funkce totiž výrazně usnadňuje usazování dítěte. Sedačku si jednoduše otočíte do nástupní polohy, a poté otočíte buď proti nebo po směru jízdy podle toho, jak to dítěti vyhovuje. Bezpečnostní experti doporučují vozit děti proti směru jízdy co nejdéle, je to totiž ten nejbezpečnější způsob cestování.

Objevovat i odpočívatPokračující autosedačka Dualfix iSense

Autosedačku Dualfix iSense lze polohovat do 6 poloh a to i během jízdy. Dítě tak může pozorovat svět za okny auta a až ho to unaví, jednoduše mu sedačku nastavíte do polohy vleže. K maximálnímu pohodlí přispívá i možnost prodloužit prostor pro nožičky při jízdě proti směru.

Možnost polohování spolu s výškově nastavitelnou opěrnou nohou základny Flex Base zajistí, že sedačku nastavíte do správné polohy v autech s různým sklonem sedadla. Děťátku tak během jízdy nebude padat hlavička.

4 roky bezpečného a komfortního cestování

Bezpečnost je u autosedaček Britax Römer vždy na prvním místě, proto autosedačka Dualfix iSense odpovídá nejpřísnější evropské bezpečnostní normě ECE R129 (i-Size). Sedačka je vybavena řadou inovativních bezpečnostních prvků. Je to například optimalizovaný integrovaný systém ochrany při bočním nárazu SICT. A dále patentovaný systém Pivot Link v kombinaci s bází, který dítě chrání ze všech stran. Pro větší bezpečnost dítěte je Dualfix iSense vybavena novými vodiči pásů, aby z nich pás nemohl nikdy sklouznout.

Podívejte se na video o novinkách na našem YouTube: https://youtu.be/yaljySO_YDk