Chtěli byste koupit vašemu děťátku nebesa nad postýlku, ale bojíte se, že si domů pořídíte jen zbytečný lapač prachu? Nebudeme vám lhát, nějaký prach se na ně nejspíš nachytá, ale miminko díky nim bude spát jako v bavlnce. A to zato stojí, ne? Přečtěte si jaké jsou výhody dětské postýlky s nebesy a třeba jim dáte šanci.

Postýlka s nebesy

V postýlce s nebesy se vašemu bude pohádkově spát.

Komfort a bezpečí pro každou postýlku

Říká se, že nejmenším dětem se líbí v malém, ohraničeném prostoru, protože jedině tak se cítí v bezpečí. A právě to je ta nejdůležitější funkce, kterou nebesa nad dětskou postelí mají. V postýlce udělají krásně útulno a bezpečno a vaše mimčo tak bude mít ty nejlepší podmínky k nerušenému a spokojenému spánku.

Moskytiéra trochu jinak

Pokud pořídíte nebesa, která se dají rozprostřít nad celou postýlku, pak si nemusíte dělat starost s komáry nebo jiným hmyzem, který se k vám rozhodne přicestovat otevřeným oknem.

Chrání proti všemu

Jsme si jistí, že místo pro dětskou postýlku jste vybrali zodpovědně. Ne vždycky ale dispozice bytu umožní postavit postýlku tam, kde byste si ji představovali. Hlavně ze začátku, kdy si novorozence nastěhujete k sobě do ložnice, to nejspíš bude o kompromisech. Nebesa nad postýlkou jsou v takové situaci velkým pomocníkem. Vyřeší problém s průvanem, zbloudilými slunečními paprsky a dokážou i částečně tlumit nepříjemné zvuky z okolí. Pro tyto účely se hodí koupit nebesa z trochu pevnějšího materiálu.

Krása nebeská

A nám se ta nebesa prostě líbí. Jasně, je to záležitost vkusu a ne každý bude souhlasit, ale když si s tím dáte trochu práci, můžete celou postýlku krásně vyladit a udělat si to šmrncovní i na oko. Co takhle sladit nebesa s povlečením nebo s mantinelem?

Usínání bude zábava

Na trhu už je dnes k dostání opravdu všechno. Na zakázku si můžete nechat vyrobit třeba pestrobarevná nebesa s oblíbenými kreslenými postavičkami, které vašemu prckovi budou dělat společnost při usínání a zabaví ho i v bdělých chvilkách. A vás zase určitě bude bavit pozorování toho, jak se mimčo na postavičky hezky usmívá.

Tak co vy na to? Ten lapač prachu má nakonec docela smysl, nemyslíte? Mrkněte na naši nabídku nebes nad dětskou postel a třeba si nějaká rovnou odnesete.

Takže nebesa bychom měli. A co fusak? Máte? Nechte si poradit, jak vybrat zimní fusak, který zahřeje, ať vás zima nepřekvapí.

Zdroj fotografií: Depositphotos.com