Pokud máte malé děti, je plyšová hračka pod stromečkem stejně obligátní vánoční dárek jako třeba ponožky. Děti plyšové hračky milují a nemají jich nikdy dost, takže pokud pořád váháte, máte nejvyšší čas jít do akce. Bude to sice na poslední chvíli, ale ještě to stihnete. A jestli ještě pořád váháte, přečtěte si, proč jsme svým dětem koupili plyšáky my.

Nejlepší kámoši

Děti hračky milují a zažívají s nimi každý den dobrodružství, o kterých se nám dospělákům nezdá ani v nejdivočejších snech. A jsou to právě plyšové hračky, které se dětem často stávají tím nejvěrnějším parťákem. Je to hlavně proto, že jsou tak opravdické a uvěřitelné. Takže se pak nedivte když chlupatý zajda nebo roztomilý medvídek děťátku nahradí živé domácí zvířátko nebo mladšího sourozence. Až tak mocná je fantazie našich malých pokladů. A povinností nás rodičů je tahle dětská smyšlená přátelství co nejvíc podpořit.

Když nevíte coby

Plyšové zvířátko se perfektně hodí i jako dárek pro dítě, které ne až tak dobře znáte. Je to totiž sázka na jistotu a je jedno, jestli je obdarovanému šest měsíců nebo deset let. Prostě plyšák vás zachrání, když už nevíte coby. Takže pokud máte například rozvětvenou rodinu se spoustou mrňat, se kterou se nevídáte jindy než na Vánoce, plyšová hračka je ideální volba.

Nezruinují vás

Na trhu narazíte na luxusní značkové plyšáky pro náročnější dětičky, ale stejně tak se dá bez problému sehnat i trochu ekonomičtější varianta. Krásné plyšáky pořídíte už do dvou set korun. A garantujeme vám, že i ti dobře poslouží svému účelu.

Jsou multifunkční

Pryč jsou doby, kdy plyšák uměl jen mlčet a nehybně sedět. Dnešní plyšové hračky toho umí daleko víc. Takže můžete sáhnout třeba po hudebním slonovi, který dětem zabrouká na dobrou noc, po šumícím medvídkovi, který zařídí sladké sny anebo po vrnícím králíčkovi, se kterým si hlavně menší děti užijou pořádnou srandu.

Tak šup šup na naši nabídku plyšových hraček, ať to pod ten stromeček ještě stíháte.

A jestli už máte všechny dárky vyřešené, využijte zbývající předvánoční čas a zkuste některý z našich osvědčených receptů na cukroví pro děti.


Zdroj fotografií: Depositphotos.com