Kosmetickou značku KÉORY Young založili v roce 2017 manželé Sandra a Pavel. Sandra po 10 letech na televizní obrazovce hledala kvalitní a skutečně funkční kosmetiku a Pavel s 15letou praxí ve zdravotnictví věděl, kterým směrem se vydat. 

Na vývoji produktů KÉORY Young se podíleli přední odbornici na biochemii z Česka a Francie. Řada z nich působí ve svém oboru už čtyřicet let. 

Produkty kosmetiky KÉORY Young jsou určené pro náročné moderní ženy, které o sebe chtějí pečovat. Obsahují výhradně čisté přírodní látky, aby pleť vyživovaly a zároveň bránily před toxiny. Díky systému „airless“ jsou produkty dokonalé chráněné, aniž by bylo nutné použít chemické stabilizátory.

  

Doporučujeme: 

Denní krém Your Day Cream  

Your Day Cream z řady TVÁ se postará, abyste celý den měla svěže vypadající pleť, ať už zažijete cokoliv. Krém je vhodný na celoroční používání a díky svým účinným látkám zpěvní kontury vašeho obličeje a viditelně omladí a rozjasní pleť.  První účinky zaznamenáte již po pár dnech pravidelného užívání krému.

 

Sérum proti vráskám Your Anti - Wrinkle serum

Sérum proti vráskám zpevňuje a vypíná pleť díky unikátní kombinaci vysoce účinných látek. Je vhodné pro všechny typy pleti a navrací jí ztracenou pevnost. Díky obsaženým peptidům je vysoce efektivní a jeho účinky dokonce připomínají botox. Na rozdíl od něj vám však vedlejší účinky nehrozí. Sérum proti vráskám je určené pro noční použití a díky jemné textuře se snadno vstřebá.

 

Noční krém Your Night Cream

Noční krém Your Night Cream intenzivně vyživuje a hydratuje pleť. Zatímco budete spát zlepší strukturu vaší kolagenové sítě. Díky obsažným antioxidantům, peptidům a hydratačním složkám bude vaše pleť ráno vypnutá a vyhlazená.

 

Krém na ruce Your Hand Cream

Krém na ruce Your Hand Cream z řady TVÁ je přesné taková péče, kterou si vaše ruce zaslouží. Vyživí, zjemní a ochrání vaše ruce, v kterémkoliv ročním období. Díky máslu z jojobového oleje se krém rychle vstřebává a promyšlená kombinace pivoňky a ovoce kakadu pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn.

  

Věříme, že si z našich tipů vyberete. Kosmetika KĒORY YOUNG neobsahuje sulfáty, parabeny, silikony ani chemické stabilizátory. Díky moderním postupům zkombinovaným se znalostmi přírody, přináší KĒORY YOUNG nový pohled na péči o pleť.