Báze 3way Fix

MAXI-COSI
Základna Maxi-Cosi 3wayFix zajišťuje nejbezpečnější cestování pro děti, umožňuje cestování v protisměru od narození do přibližně 4 let.
Číst dále
 Prodej ukončen

Základna Maxi-Cosi 3wayFix zajišťuje nejbezpečnější cestování pro děti, umožňuje cestování v protisměru od narození do přibližně 4 let.
Základna 3wayFix je součástí konceptu 3wayFamily a je bází pro ukotvení bezpečnostní hluboké korby Jade a autosedaček Pebble Plus a Pearl Pro i-Size.

Všechny zmíněné autosedačky odpovídají normě i-Size (R129) a nabízí takto nejmodernější bezpečnostní řešení. Základna 3wayFix je velmi jednoduchá na použití, funguje s systémem ISOFIX a nabízí snadnou a rychlou instalaci autosedačky Click & Go.
Základna dává vizuální a zvukovou indikaci při správné instalaci autosedačky.

Protože jsme také rodiče, chceme splnit náš největší slib – zajistit maximální bezpečnost pro každé dítě a dopřát naším zákazníkům úžasnou cestu. Proto jsme vyvinuli řadu základen, které umožňují rodičům cestovat s absolutním klidem. Některé naše autosedačky, jako například Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size, Pearl Smart i-Size, Pearl One i-Size a Pearl – lze nainstalovat do auta pouze pomocí základny.
Kromě toho vždy doporučujeme použití základny při instalaci autosedačky do auta, protože je mnohem jednodušší pro rodiče a snižuje tak riziko nesprávné instalace.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU