Vanička Flexi Bath® X-Large

STOKKE
Doba koupele je nyní mnohem barevnější.Jste připraveni na závan barev? Ponořte se do světa pohodlí při koupeli s naší skládací dětskou vaničkou ve čtyřech nových barvách. Naše nová kolekce barev Stokke Flexi Bath dodává...
Číst dále
Doprava zdarma
1 699 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Stokke, skandinávský výrobce prémiových dětských produktů, uvádí na trh přepracovanou barevnou řadu pro svou slavnou koupel Stokke® Flexi Bath® - skládací vaničku pro děti vhodnou od narození do čtyř let.

Levandule je známá pro své uklidňující vlastnosti.

Ocean Blue je povznášející, připomíná vlny oceánu pod slunečnou oblohou.

Sandy Beige vnáší do každé místnosti nádech sofistikovanosti a vytváří uklidňující útočiště připomínající lázně.

Díky tomuto inovativnímu designu, který je flexibilní a skládací, se Stokke® Flexi Bath® snadno skladuje a pohodlně se používá doma nebo na cestách, čímž podporuje více chvil při koupeli, ať jste kdekoli.

Volitelná novorozenecká podložka Stokke® Flexi Bath® poskytuje novorozencům další pohodlí a volitelný stojan Stokke® Flexi Bath® zvedne vaše dítě blíž do pohodlné výšky.

Protože u Stokke je bezpečnost vždy na prvním místě, vyvinul tým Inovace vypouštěcí zátku citlivou na teplo. Zástrčka funguje tak, že mění barvy, dává rodičům vizuální vodítko a dává jim vědět, že teplota vody se zvyšuje a je třeba ji zkontrolovat.

Stokke® Flexi Bath® je vyrobena z plastů, které jsou zcela bez škodlivých látek a je bezpečná a pohodlná pro použití pro rostoucí děti.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU