Čím udělat radost nastávající mamince? Potěší ji jak praktické dárky, tak i něco jen tak pro radost. Nechte se inspirovat dnešním článkem a buďte si jistí, že vaše dary zaručeně sklidí u budoucí rodičky úspěch.

Darujte odpočinek

Nejenom, že je těhotenství fyzicky náročnou disciplínou, ale je to i na dlouhou dobu poslední chvíle, kdy se budoucí maminka může celý den věnovat jen sama sobě. Odpočinek a relaxace jsou proto tím pravým dárkem, a to v každé fázi těhotenství. Necháme na vás, jestli nastávající rodičku pošlete na pedikúru, manikúru, ke kadeřníkovi nebo na těhotenskou masáž. Stejně dobře ale poslouží i permice na těhotenskou jógu nebo jiné cvičení pro těhotné.

Balíček pro těhotné

Krém proti striím na těhotenský pupík, vonný olejíček do koupele, přírodní kosmetika, balení kyseliny listové, pár kousků čerstvého ovoce a k tomu čaj pro těhotné. Tak třeba takhle může vypadat praktický balíček pro budoucí maminku. Vytvořit ho je jednoduché a udělá obrovskou radost. Složení balíčku se samozřejmě pro každou maminku může lišit. Když od partnera nebo kamarádek zjistíte, které produkty nastávající maminka používá na denní bázi, nemůžete šlápnout vedle.

Chytré knížky

Čím jiným strávit první týdny mateřské dovolené, než pročítáním chytrých knih na téma miminko a rodičovství. Vybrat můžete literaturu instruktážní (Něžná náruč rodičů, E. Kiedroňová) nebo humornou a odlehčenou (Nejšťastnější miminko v okolí, H. Karp). Knih na tato témata je nepřeberné množství, proto se vydejte do knihkupectví a nechte si klidně poradit přímo tam.

Stejně tak můžete obdarovat nastávající maminku těhotenským deníkem, kam si bude moci zaznamenávat veškeré podrobnosti z tohoto výjimečného období. Ráda si jej jistě po čase prolistuje a zavzpomíná na úsměvné i krušnější chvíle, které se jí během těhotenství přihodily.

Bezpečnostní těhotenský pás

Těhotenský pás do auta je vděčný dárek. Maminky často s jeho koupí otálejí a považují ho za zbytečnost. Bezpečnostní těhotenský pás je přitom důležitá věc. O jeho užitečnosti jsme se rozepsali v článku o řízení v těhotenství. Pokud nevíte coby, darujte nastávající mamince bezpečí a určitě zabodujete.

Přejděte na nabídku bezpečnostních těhotenských pásů.

Mexická bola

Z mexické boly jsme úplně paf! Možná jste o ní ještě nikdy neslyšeli, ale právě to z ní dělá adepta na ten nejoriginálnější dárek pro nastávající maminky. Je to vlastně taková rolnička na dlouhém řetízku, který maminka během těhotenství nosí. Rolnička sahá až k pupíku a miminko tak může slyšet její příjemný cinkot. Na miminka má zvuk mexické boly uklidňující účinek, který pak funguje i dlouhou dobu po porodu. Jakmile neklidné miminko uslyší známý zvuk této speciální rolničky, který slýchalo po celé těhotenství, uklidní se. A to je přece dárek k nezaplacení.

Prohlédněte si spoustu různých hudebních přívěsků u nás na e-shopu.

Poukaz do FunBaby

Vyřešte to kulišácky a zastavte se u nás na prodejně v Brně nebo v Ostravě pro dárkový poukaz v hodnotě 500 nebo 1000 Kč. Investice do počáteční výbavičky pro miminko, kterou nastávající rodiče zpravidla řeší ještě před porodem, není malá. Příspěvek do rodinného rozpočtu určitě udělá obrovskou radost.

Proč pořídit výbavičku ve FunBaby si můžete přečíst v jednom z našich předchozích článků.